Ung kultur møtes

«Ung kultur møtes» er en festival der ungdom skal få muligheten til å vise seg frem, bli inspirert og oppleve kultur sammen med andre. Dette skjer gjennom lokalmønstringer og fylkesmønstringer over hele landet.

I Berg kommune holdes det er en lokalmønstring hvert år i februar mars. Her kan kommunens ungdommer melde seg på og delta med forskjellige bidrag. Fra lokalmønstringen plukkes det ut noen som sendes videre til fylkesmønstringen som samler ungdom fra hele fylket til en stor kulturell happening i mars/april på Finnsens. Videre er det noen som sendes til landsmønstringen som foregår i Trondheim i mai/juni.

Mer om UKM

“Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.
Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.
Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.”

Du kan lese mer om UKM her.