På Skaland

Treningsstudioet på Skaland ligger på Breidablikk og driftes av IL Foss. Treningssenteret har åpent mandag til torsdag 17:30-20:00. Ønsker du å trene utenom dette kan nøkkel hentes i resepsjonen på kommunehuset i tidsrommet 07:45-15:30. Medlemmer av IL Foss har rabattert pris på treningssenteret. Informasjon legges ut på Facebooksidene til treningssenteret.

I Senjahopen

Havørn UIL drifter treningssenter i Senjahopen ved siden av Berg skole. Ved medlemskap og betalt treningsavgift har du tilgang til treningssenteret 24 timer i døgnet. Medlemmer av Havørn UIL har rabattert pris på trening. Informasjon finner du på Havørn UIL sine nettsider  eller Facebooksider.

Subsidering av trening for ansatte i kommunen

Ansatte i Berg kommune har tilbud om subsidiert bruk av treningsstudio. Tilbudet gis for å motivere til økt aktivitet, som er forebyggende på plager og lidelser vi kan få i en mindre aktiv hverdag. Kommunens to treningsstudier kan benyttes. All trening må skje på fritida. De som ønsker å benytte seg av tilbudet får 50 % rabatt på prisene på treningssentrene. Du må minst tegne deg for månedskort og i løpet av én måned må det bekreftes at du har vært i studio minst 5 ganger, for et halvårskort minst 30 ganger osv. Bekreftelse skaffer du deg på det treningssenteret du trener på.