Ungdommens Kulturmønstring

Ungdommens Kulturmønstring er ungdommens egen kulturarena, lokalt, regionalt og nasjonalt. Om du driver med musikk, dans, bilder, videoinnslag - vær med og våg å vise deg fram! Vi kan garantere god stemning med spente folk og stolte foreldre!

Du kan henvende deg til kulturskolen i Berg for mer informasjon.

Kråkeslottfestivalen

Tre dager med musikk ute i havgapet. Rammen er Kråkeslottet i Bøvær på yttersida av Senja. Tidspunktet er første helg i juni hvert år. Musikkhelgen byr på varierte konserter, med folkemusikk, jazz, klassisk, ungdomskonserter og en kjent norsk artist som trekkplaster.

Festivalen er et samarbeid mellom Musikk i Troms og Foreninga Kulturslottet. Hensikten med festivalen er å tilby heftige musikkopplevelser i et område hvor det ellers er langt mellom konsertene.

www.kulturslottet.no

Mefjorddagan

Mefjorddagan arrangeres i Mefjordvær første helga i juli, med marked, sjørøvertog og andre arrangement for unger. Dessuten blir det revy, offentlig fest og marka dag.

Velkommen til alle og enhver!

www.mefjord.no

Fisk og fotball

Fisk og fotball arrangeres i samarbeid mellom Troms Fotballkrets/Fotball Nord og Havørn UIL. Stedet er Senjahopen. I siste helg i august er det de to elementene fisk og fotball som står i fokus, representert ved en rekke forskjellige arrangementer: Fotballskole og fotballkamper, besøk av redningsskøyta, seminar, diskotek, fest og mye mer.

www.havornuil.no

St. Hansarrangement på Ersfjordstranda

St. Hansfeiring på stranda i Ersfjord er et årlig arrangement som samler flere hundre mennesker til lek, konkurranser og felles hygge. Stort St.Hansbål!

I.L. Foss og bygdelaget Havdønn står bak arrangementet.

Forskningsdagene

Forskningsdagene i Midt-Troms er del av en nasjonal, årlig festival der alle typer kunnskaps-miljøer inviteres til å vise frem sin virksomhet for allmennheten. I Berg arrangeres Forsknings-dagene i regi av Senja Næringshage. Arrangementet vil i tillegg til å gi impulser, også være en felles arena og et bindeledd mellom kunnskapsmiljø, næringsliv og regional forvaltning.

www.forskningsdagene.com