Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
UKM logo

UKM lokalmønstring 2016 i Berg

17. mars ble ble UKM lokalmønstringa i Berg avholdt på Berg skole. Ca 100 publikummere fikk med seg 12 sceniske innslag og 20 kunstverk. Tusen takk til alle ungene som bidro til mønstringen og vi gratulerer de som gikk videre til fylkesmønstringen på Finnsnes.

Eirik Vildgren

Bidrag fra Berg til UKM Festivalen

Berg kommune har på nytt oppnådd sukess under fylkesfinalen Ungdommens Kulturmønstring på Finnsnes. I 2008 gikk Henrik Bjørkli til landsfinalen med sitt spraytegnede bidrag. I år klarte Eirik Vildgren å komme til UKM Festivalen i Trondheim, 18. - 21. juni, med sitt egenkomponerte musikalske bidrag "Stuck".

UKM logo

UKM lokalmønstring 2010

Lørdag 20. februar er det duket for Ukm Berg lokalmønstring på Breidablikk samfunnshus på Skaland. Utstillingen åpner kl 16.00 og konserten starter kl 17.00.
ukm2005_4

Flott med UKM!

Enda en gang har vi fått oppleve det - og denne gang med hele Berg med kort kjøreavstand, sånn at det var omtrent likt fordelt av folk fra nordre og søndre: Ungdommens kulturmønstring. Det er så moro, å få se og høre og oppleve: Masse flotte unger og ungdom som har hengt opp til utstilling, og står på scenen. Musikk, dans, bilder, videoinnslag -. Og god stemning med spente folk og stolte foreldre...
ukm2004_21

Jannicke fra Berg videre til UKM i Trondheim

Allerede etter andre året med eget UKM-arrangement i Berg kommune, går en Berg-deltaker videre til landsmønstringen: Jannicke Gundersen (13) fra Skaland gikk videre med sitt fotografi "Kaffetrakter". Dermed blir det Trondhjemstur på Jannicke 20.-23. mai, til utstilling og mønstring sammen med ungdommer fra hele Norge.