Barna er ofte ute i naturen på tur i nærområdet, og også lenger unna. Vi som foreldre setter pris på at ungene våre får være med på så mye, og at aktivitetene knytter seg til det vi har rundt oss.

Ungene elsker når Bård tar fram gitaren og synger Kaptein Sabeltann med stor innlevelse. Det er fremdeles noen av barna som hardnakket påstår at Bård er den virkelige Kaptein Sabeltann!

Da vi foreldre ville gi en liten oppmerksomhet til Bård før han sluttet i barnehagen, falt valget på et fotografi (som han kan henge på veggen i det nye huset sitt), og en BegeistRing. (www.begeistringen.no).

Idéen bak BegeistRingen er troen på at det meste lar seg utrette når vi omgir oss med glede, glød og begeistring. BegeistRingen gis en person som evner å skape nettopp glede, glød og begeistring i sin omverden. Og det mener vi Bård gjør, ikke bare gjennom jobben sin, men også i andre sammenhenger.

Kanskje kan dette med å gi noen en BegeistRing bli en tradisjon i Berg. BegeistRingen glir jo rett inn i God, nær og raus-ånden. Og det er i hvert fall sikkert at det er mange i kommunen vår som skaper begeistring rundt seg, og som fortjener å bli sett!

Takk til Bård fra oss foreldre, og fra alle ungene!