Tlf. styrer/kontor: 911 39 763
Tlf. avd. Storebjørn: 468 46 140
Tlf. avd. Lillebjørn: 970 41 931
Postadresse: Skoleveien 46, 9386 Senjahopen
E-post: senjahopen.barnehage@berg.kommune.no

Styrer: Tove Birkelund

Se fakta om Senjahopen barnehage:

Barnehagefakta_banner.png

Senjahopen barnehage er en kommunal barnehage som ligger midt i bygda Senjahopen – et aktivt fiskerisamfunn. Vi har skole og butikk like i nærheten, og har kort vei til skog, fjell og fjære.

Klikk på bildene for å se de i større format:

P 1010013

 

P 1010014

P 1010021

 

P 1010037

Barnehagen har to avdelinger – en for store barn og en for små barn – tilsammen 36 plasser.     

Barnehagen har gode lokaliteter innendørs, og et fint lekeområde ute.  På lekeområdet har vi bålhus som ligger fint plassert mellom vår lille skog og kjøkkenhagen.   I kjøkkenhagen dyrkes poteter, og vi har rød rabarbra og jordbær/bringebærplanter.  Vi har et stort sandlandskap, sklier, desser, ballansestokker og asfaltløype for sykling.

En glad barnehage er vår visjon. Vi ønsker å tilby et miljø som er preget av latter, glede og omtanke for hverandre og fellesskapet. Barnehagens dagligliv skal preges av at vi lytter, støtter og utfordrer hverandre, og at alle skal føle seg velkommen og inkludert.

Våre satsingsområder er lek og friluftsliv.  Vi ønsker å ta til ordet for lekens betydning for hvordan vi utvikler oss som mennesker og som en nødvendig og grunnleggende kilde til livslyst, læring og tilhørighet. Derfor vektlegger vi god tid til frilek både ute og inne, og med delaktige voksne på den måten som leken krever.  Og hva er bedre enn også å bruke uterommet til undring, forskning og læring.  Nærområdet brukes mye til turer både sommer og vinter, og vi har faste turdager til andre bygder som Mefjordvær og Ersfjord.

Det er for tiden åtte nasjonaliteter representert i barnehagen.  Dette er spennende og gir oss muligheten til å bli kjent med andre land og kulturer, noe som oppleves positivt og som en ressurs for oss alle i barnehagen.

Du er velkommen til barnehagen vår!

Søknadsskjema finnes på skjemasiden.