Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Assistenter i barnehagene på kurs

Barnehageassistenter klar til å ta fagbrev

Tirsdag 19. mai var siste kursdag for 23 assistenter som jobber i barnehagene i Midt-Troms. Disse 23, som er fra Berg, Tranøy og Lenvik, har gjennomført 8 kursdager i løpet av høsten og vinteren, der målet er å ta fagbrev i barne- og ungdomsarbeiderfaget.

Vi vil ut

Barnehagedagen 2015

Barnehagedagen 2015 ble markert i Senjahopen barnehage onsdag 11. mars.  Vi hadde invitert foreldre, besteforeldre og andre interesserte til mat og aktiviteter. Tema for barnehagedagen var "Vi vil ut", og det passet godt.

Åpning av friluftslivets år 2015

Åpning av Friluftslivets år 2015

I minus 10 grader OG landvind ble Friluftslivets år i Berg åpnet 13. januar.  Arrangør var begge barnehagene i kommunen og åpningen skjedde utenfor Berg sykehjem.

Berg kommunevåpen

Friluftslivets år 2015 - åpningsarrangement

13. januar er den offisielle åpningsdagen for Friluftslivets år i hele Norge. Barnehagene i Berg vil markere åpningen med et åpent arrangement utenfor Berg sykehjem kl 11 - 13. Her blir det "mat på bål" og noe varmt å drikke. Ta gjerne lunsjpausen her. Det blir gratis servering til alle som møter opp.

proysenland-1

"Liv og røre i Prøysenland"

Det var navnet på forestillingen som Senjahopen barnehage viste onsdag 25. juni. Til forestillingen var det invitert foreldre og 1.- 2. klasse ved Berg skole.