English Tekststørrelse: A A A

TV-aksjonen

TV-aksjonen 2011

Nå på søndag går årets TV-aksjon av stabelen. Pengene går som kjent til Norsk Folkehjelp og deres arbeid mot miner.

I Senjahopen barnehage har vi alltid vært bidragsyter til innsamlinga.
Les mer... 2011-10-21
SENJAHOPEN SKOLE 1_small

Velkommen til Berg skole!

Berg skole er en fådelt 1-10 bygdeskole med 61 elever. Elevene kommer fra hele Berg kommune. Berg er en av fire kommuener på øya Senja i Troms. Senja dekker store deler av kysten mellom Harstad og Tromsø.

Les mer... 2009-09-16
Glade vinnere

Senjahopen barnehage vinnere av snømannkonkurranse

Hipp hurra! Senjahopen barnehage vant 1. premien i Snømannkonkurransen til Folkebladet.

Les mer... 2009-05-14
090323senjahopen_barnehage

Barnehagedagen 2009 markeres i Senjahopen barnehage

Tirsdag 24. mars markeres barnehagene over hele landet. Barnehagedagen skal synliggjøre aktiviteter og innhold i barnehagehverdagen. I Senjahopen barnehage blir dagen markert med en Solidaritetskafe kl. 10.30 – 12.30 der alle er hjertelig velkommen.
Les mer... 2009-03-26
081211_styre_montessori

Pressemelding 11. desember 2008

Berg Montessoriskole etableres på Skaland

En privatskole grunnlagt på Montessori-pedagogikk er målet den nystifta Skaland Montessoriforening har nedfelt i sine vedtekter. Stiftelsesmøte ble holdt på Skaland Motell onsdag i denne uka og nesten 70 personer meldte seg inn i foreninga på stiftelsesdagen.

Les mer på www.9385skaland.no (ekstern link)

Les mer... 2008-12-13
barnevern

Barnevernstjenestene i Berg og Lenvik kommune ble fredag slått sammen.

Barnevernet slått sammen

Målet med sammenslåingen er å styrke tilbudet i kommunene.

- Som politiker ønsker man selvfølgelig å beholde flest mulig virksomheter i kommunen. Men i denne saken går hensynet til barna foran alt, og for dem er dette en svært god løsning, sa ordfører Jan Harald Jansen i Berg under åpningsseremonien.

bard_lysberg

Takk til Bård Lysberg!

Etter mange år som styrer i Skaland barnehage har Bård nå søkt permisjon, og skal starte i jobb som aktivitetsleder i Hamn i Senja. Barna i barnehagen kommer nok til å savne han litt, men han har lovet å komme på besøk av og til. I den nye jobben skal han lage spennende aktiviteter for både voksne og barn. Det tror vi han passer bra til, og vi ønsker han lykke til!

Les mer... 2008-02-23
Vi baker boller

"Sammen for barn"

Årets TV-innsamling går av stabelen søndag 21. oktober. Inntekten går til Unicef og har fått tittelen "Sammen for barn". Senjahopen barnehage grep utfordringen og bestemte seg for å bake og selge boller på Verdensbarnedagen.
Les mer... 2007-10-04
Solblomsterbarn

Tirsdag 11. september kl. 09.30

Fotografering i Senjahopen barnehage

I år er det Gofoto fra Kirkenes som skal ta årets barnehagebilde i vakre høstfarger.
Les mer... 2007-09-07

Skoleungdommens sommerjobber

Etter å ha evaluert sommerjobbene til skoleungdommen har vi kommet fram til at vi fra og med neste år skal operere med fastsatt dato for søknad. Datoen vil bli 1. mai. Det er viktig å koordinere tilbudene som gis slik at vi til enhver tid har best mulig oversikt over jobbene og de som utfører dem. Vi vil fra og med neste år legge vekt på oppfølging av de som er blitt tatt inn slik at de vil være best mulig skikket til å utøve jobbene de blir tilbudt. Vi er godt fornøyd med jobbene som ungdommene utførte nå i sommer. En hjertelig takk til alle som deltok!
Les mer... 2007-09-05